top of page

ONCOLOGIA VETERINARIA BARCELONA

El servei d'oncologia de AniCura Glòries neix com el primer servei especialitzat en oncologia veterinària de Catalunya per tractar el càncer en les mascotes
Equipo oncología_edited.jpg

El nostre servei compta amb el primer i únic especialista diplomat en Oncologia Veterinària que exerceix presencialment a Catalunya. Té la seva seu a l'Hospital Veterinari Glòries de Barcelona i disposa de les eines diagnòstiques i terapèutiques més avançades en medicina veterinària, com són la tomografia computada (TAC), l’ecografia, uns quiròfans altament equipats, una zona d’hospitalització, etc.. També disposa  d'un equip de professionals molt qualificats per abordar casos clínics complexos.

 

La nostra filosofia és posar a la disposició de tothom el coneixement i la tecnologia que existeix en el camp de l'oncologia veterinària; principalment, per tal de millorar la qualitat de vida de les mascotes que pateixen càncer i, a la vegada, per augmentar-ne l’esperança de vida. Actualment, la medicina veterinària tracta amb èxit un gran nombre de tumors en gossos i gats combinant  diferents estratègies com són la cirurgia, la quimioteràpia, la radioteràpia i l’electroquimioteràpia, entre moltes altres. 

 

Oferim un servei integral i multidisciplinari altament especialitzat i equipat amb l’objectiu de proporcionar la millor cura de les mascotes diagnosticades de càncer de qualsevol naturalesa.

Nuestro especialista
L'especialista

El Dr. Ignasi Rodríguez Pizà és l'únic diplomat en Oncologia Veterinària que exerceix presencialment a Catalunya. Es va llicenciar en Veterinària l'any 2003 a la Universitat Autònoma de Barcelona, i va ser el primer de la seva promoció. Poc després de finalitzar la carrera va compaginar la seva feina de veterinari clínic de medicina general amb els estudis del prestigiós màster en Reproducció Assistida a l’Institut Universitari Dexeus. El Dr. Rodríguez va continuar la seva formació amb un doctorat al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona en el camp de les cèl·lules mare i la medicina regenerativa, on va publicar diversos articles científics en les revistes més reconegudes del món com la revista Nature. Després d'obtenir el títol de doctorat cum laude, l’Ignasi va tornar al camp de la medicina veterinària mentre preparava el seu viatge al Regne Unit on va començar la formació per convertir-se en especialista en Oncologia. En el 2014 es va mudar a Londres per realitzar un internat al Royal Veterinary College sobre oncologia. Durant el primer any, l’Ignasi va aconseguir plaça com a resident d'Oncologia a la mateixa institució sota la tutela del Col·legi Americà de Medicina Interna Veterinària (ACVIM). Després d'aprovar en primera convocatòria els exàmens al juliol de 2018 obté la seva titulació de diplomat ACVIM en Oncologia Veterinària, de gran reconeixement internacional.

oncovet copia 4.png

L'especialista

Dr. Ignasi Rodríguez

Ldo. Veterinaria, PhD, MVetMEd, Diplomat Americà en Oncología (ACVIM-Oncology)

¿Què es un especialista diplomat?

Actualment els col·legis d'especialistes veterinaris s'agrupen majoritàriament a nivell europeu i a nivell americà com a dues institucions independents. Tots dos col·legis són els responsables d'establir les normes d'un programa de l'especialitat de qualitat, donen autorització a alguns hospitals i institucions d'alt nivell on es pot realitzar la residència i avaluen els candidats al final del programa. Per obtenir el reconeixement d’«especialista diplomat» s'ha de realitzar una residència de tres o quatre anys en un centre de referència, aprovat pels col·legis competents....

Información propietario vet
Peeping amasado

Informació per al propietari

Som un centre de referència per a mascotes diagnosticades de càncer. El nom de «centre de referència» implica que només s'accepten aquells casos que han estat prèviament avaluats pel veterinari de capçalera i tenen un diagnòstic o una sospita de malaltia cancerosa. Mantenim una relació estreta amb el seu veterinari de confiança per poder tenir tota aquella informació disponible i no repetir proves innecessàries. Una vegada establert el pla de tractament i/o monitoratge de la mascota, ens coordinarem amb el seu veterinari per tal que pugui realitzar el màxim d'intervencions i evitar així desplaçaments i despeses addicionals innecessàries. 

 

Si vostè no disposa d'un veterinari de capçalera, pot contactar amb nosaltres i l’ajudarem a buscar un centre veterinari prop del seu lloc de residència amb el qual puguem establir una relació professional estreta i de confiança.

nuestra clinica

LA NOSTRA

SEU

oncovet copia 4.png

El servei d'oncologia s’ubica a l'Hospital Anicura Glòries de Barcelona

 

L’hospital disposa d'un equip veterinari excepcional i compta amb la Dra. Mireia Fernández, especialista en Medicina Interna pel Col·legi Europeu d'Especialistes (ECVIM). També compta amb veterinaris altament qualificats en el camp del diagnòstic per imatge i de la cirurgia.

 

L’HVG disposa d'avançats equips d'imatge incloent un escàner (TAC) que permet realitzar estudis de gran precisió en oncologia veterinària necessaris per l’estiadatge tumoral (cerca de metàstasis tumorals) i planificació quirúrgica.

sigue en contacto
oncovet copia 4.png

 

Av. Diagonal 237 local

Email: oncovet.glories@anicura.es
Tel:  932460805

ADREÇA

8:30 AM - 17:00 PM

Dilluns a Dijous

Sempre amb cita prèvia

 

HORARI DE APERTURA
CONTACTE

SEGUEIX EN

CONTACTE

Success! Message received.

bottom of page