OncoVet neix com el primer servei especialitzat en oncologia veterinària de Catalunya per tractar el càncer en les mascotes

El nostre servei compta amb el primer i únic especialista diplomat en Oncologia Veterinària que exerceix presencialment a Catalunya. Té la seva seu a l'Hospital Veterinari Glòries de Barcelona i disposa de les eines diagnòstiques i terapèutiques més avançades en medicina veterinària, com són la tomografia computada (TAC), l’ecografia, uns quiròfans altament equipats, una zona d’hospitalització, etc.. També disposa  d'un equip de professionals molt qualificats per abordar casos clínics complexos.

 

La filosofia d’OncoVet és posar a la disposició de tothom el coneixement i la tecnologia que existeix en el camp de l'oncologia veterinària; principalment, per tal de millorar la qualitat de vida de les mascotes que pateixen càncer i, a la vegada, per augmentar-ne l’esperança de vida. Actualment, la medicina veterinària tracta amb èxit un gran nombre de tumors en gossos i gats combinant  diferents estratègies com són la cirurgia, la quimioteràpia, la radioteràpia i l’electroquimioteràpia, entre moltes altres. 

 

OncoVet ofereix un servei integral i multidisciplinari altament especialitzat i equipat amb l’objectiu de proporcionar la millor cura de les mascotes diagnosticades de càncer de qualsevol naturalesa.

 

L'especialista

Dr. Ignasi Rodríguez

Ldo. Veterinaria, PhD, MVetMEd, Diplomat Americà en Oncología (ACVIM-Oncology)

¿Què es un especialista diplomat?

Actualment els col·legis d'especialistes veterinaris s'agrupen majoritàriament a nivell europeu i a nivell americà com a dues institucions independents. Tots dos col·legis són els responsables d'establir les normes d'un programa de l'especialitat de qualitat, donen autorització a alguns hospitals i institucions d'alt nivell on es pot realitzar la residència i avaluen els candidats al final del programa. Per obtenir el reconeixement d’«especialista diplomat» s'ha de realitzar una residència de tres o quatre anys en un centre de referència, aprovat pels col·legis competents....

 

Informació per al propietari

OncoVet és un centre de referència per a mascotes diagnosticades de càncer. El nom de «centre de referència» implica que només s'accepten aquells casos que han estat prèviament avaluats pel veterinari de capçalera i tenen un diagnòstic o una sospita de malaltia cancerosa. OncoVet mantindrà una relació estreta amb el seu veterinari de confiança per poder tenir tota aquella informació disponible i no repetir proves innecessàries. Una vegada establert el pla de tractament i/o monitoratge de la mascota, ens coordinarem amb el seu veterinari per tal que pugui realitzar el màxim d'intervencions i evitar així desplaçaments i despeses addicionals innecessàries. 

 

Si vostè no disposa d'un veterinari de capçalera, pot contactar amb nosaltres i l’ajudarem a buscar un centre veterinari prop del seu lloc de residència amb el qual puguem establir una relació professional estreta i de confiança.

93 246 08 05

info@oncovetbcn.com

 

LA NOSTRA

SEU

OncoVet s’ubica a l'Hospital Veterinari Glòries (HVG) de Barcelona. Malgrat funcionar com a serveis independents, l'estreta col·laboració entre OncoVet i el personal de l'Hospital garanteix  unes excel·lents cures als pacients referits. 

 

L’HVG disposa d'un equip veterinari excepcional i compta amb la Dra. Mireia Fernández, especialista en Medicina Interna pel Col·legi Europeu d'Especialistes (ECVIM). També compta amb veterinaris altament qualificats en el camp del diagnòstic per imatge i de la cirurgia.

 

L’HVG disposa d'avançats equips d'imatge incloent un escàner (TAC) que permet realitzar estudis de gran precisió en oncologia veterinària necessaris per l’estiadatge tumoral (cerca de metàstasis tumorals) i planificació quirúrgica.

 

 

Av. Diagonal 237 local

Email: info@oncovetbcn.com
Tel:  932460805

ADREÇA

8:30 AM - 17:00 PM

Dilluns a Dijous

Sempre amb cita prèvia

 

HORARI DE APERTURA
CONTACTE

SEGUEIX EN

CONTACTE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now